YOSHLARNI KASB TANLASHLARIDA QIZIQISH VA QOBILIYATLARINI HISOBGA OLISH - Ashurova Yulduz Zoirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada yoshlarni kasb tanlash jarayonida qiziqish va qobiliyatlarning psixologik ahamiyati, kasbiy yo‘naltirish usullari hamda to‘g‘ri kasb tanlashning shaxs rivojiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologik xizmatning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.