MAKTABDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI YARATISHDA OILAVIY TARBIYANING AHAMIYATI - Kuziyeva Umida Komuljonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabda sog‘lom psixologik muhitni yaratishning ahamiyati, uni shakllantiruvchi omillar hamda ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchi, o‘qituvchi va ota-onalar hamkorligining psixologik iqlimga ta’siri tahlil qilinadi.