JAMIYATIMIZDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI TOʻGʻRI YOʻLGA QOʻYISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Sa'dullayeva Gulnoza Baxrom qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada jamiyatda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishning psixologik asoslari, uning shaxs va jamiyat rivojiga ta’siri hamda bu jarayonda oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘rni yoritiladi.