MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI KOMIL INSON RUHIDA TARBIYALASHNING PEDAGOGIK OMILLARI - Abduhakimova Nilufar Jumaboy qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimida bolalarni komil inson ruhida tarbiyalashning pedagogik omillari, ma’naviy-axloqiy tarbiyaning mazmuni hamda tarbiyaviy jarayonning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, bolalarda milliy qadriyatlar, axloqiy sifatlar, vatanparvarlik, insonparvarlik va ijtimoiy faollikni shakllantirishning pedagogik jihatlari tahlil qilingan.