JAMIYATDA PSIXOLOGIYA SOHASI RIVOJLANISHINING DOLZARB MASALALARI - Adilova Dilafruz Rustamjonovna; Nazarova Dilnora Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda psixologiya fanining rivojlanish bosqichlari, erishilgan yutuqlar hamda mavjud kamchiliklar tahlil qilinadi. Shuningdek, psixologik xizmat tizimini yanada takomillashtirish yo‘llari yoritiladi.