MULOQOTNI SHAXSLARARO MUNOSABATLARDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abdulxakimov Boxodir Abdurayimovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada muloqot jarayonining shaxslararo munosabatlardagi o‘rni, uning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari hamda shaxs rivojlanishiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, samarali muloqot ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilinadi.