PSIXOLOGLARNING IJOBIY FAOLLIGI VA UNING AHAMIYATI - Shamshiyeva Zaynab Ergashevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada psixologlarning ijobiy faolligi, ularning kasbiy faoliyatdagi o‘rni hamda ta’lim muassasalarida psixologik xizmat samaradorligini oshirishdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, psixologning shaxsiy fazilatlari va kasbiy kompetensiyasining muhim jihatlari tahlil qilinadi.