RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING BOLALAR PSIXOLOGIYASIGA TAʼSIRI - Xaydarova Shaxnoza Azamatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalarning bolalar psixologiyasiga ijobiy va salbiy ta’siri, ularning emotsional va kognitiv rivojlanishdagi o‘rni hamda bu jarayonda ota-ona va maktab nazoratining ahamiyati yoritiladi.