O‘SMIRLARNING HISSIY VA KOGNITIV RIVOJLANISHI - Baynaxol Donaeva Kudratovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida hissiy (emotsional) va kognitiv rivojlanish jarayonlari, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda shaxs shakllanishidagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, bu jarayonga ta’sir etuvchi psixologik va ijtimoiy omillar tahlil qilinadi.