UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISHDA STEAM YONDASHUVIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. - Dumanov Bahromjon Muxtarovich; Ahmedov Shahboz Odiljon o‘g’li; Abdilazizov Sarvarbek G’anisher o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: STEM texnologiyalari amaliy ko‘nikmalarni rivojlantirishga, maktab bitiruvchilarining ta’lim muassasalarida ijodiy g‘oyalarni amalga oshirishni davom ettirishga tayyorligini shakllantirishga va keyingi kasbiy faoliyatga qaratilgan o‘qitishda katta imkoniyatlarga ega. Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida kimyo fanini o‘qitishda STEAM yondashuvining o‘rni,integrativ yondashuv asosida o‘qitishning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.