SAVOD OʻRGATISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Usmonova Sarvinoz (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada savod o‘rgatishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati va samaradorligi yoritilgan. Interfaol metodlar, o‘yin texnologiyalari hamda axborot-kommunikatsiya vositalarining o‘quvchilarning o‘qish, yozish va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Zamonaviy metodlarning dars samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.