FONETIKA VA GRAFIKA ASOSLARINI O’RGANISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH - Davronbekova Gulnoza (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada fonetika va grafika asoslarini o‘rgatishda pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati yoritilgan. Interfaol metodlar, ko‘rgazmali vositalar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘quvchilarda tovush-harf munosabatini shakllantirish, to‘g‘ri talaffuz va yozuv ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlar ta’lim samaradorligini oshirishga xizmat qilishi asoslab berilgan.