RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA AXBOROT XAVFSIZLIGINI O‘QITISH TEXNOLOGIYALARI - Haqqulov Ibragim Qahramon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada informatika fanini o‘qitish jarayonida axborot xavfsizligini shakllantirish metodikasi bayon etilgan. Axborot xavfsizligining mazmun-mohiyati, uni o‘qitishda qo‘llaniladigan pedagogik yondashuvlar, didaktik usullar hamda ta’limdagi ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarda raqamli madaniyat va kiberxavfsizlik ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan.