SUITSID HOLATLARINI OLDINI OLISHDA OILAVA OILA A’ZOLARINING AHAMIYATI - Joʻraqulova Fotima Hasan qizi; Jamanqulova Dilafruz Eshmuratovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Hamma oilalar ham bolasini baxtiyor kamolga yetkazishni, orzu- havasini ko’rishni istashadi. Shunday ekan, ota-onalar farzandlariga nisbatan beparvo bo’lmasliklari, uning ishonchini qozonishi, do’stona munosabatda bo’lishi, maslaxatlashib u bilan birgalikda biror bir ishni qilishi, uning orzu-istaklari qanday ekanligi bilan qiziqishi, farzandiga vaqt ajratishi lozim. Farzand har qanday vaziyatda ham ota-onasiga suyanishi, oilasidan yordam olishi mumkinligini his etishi kerak.