ERTAKTERAPIYA METODINING ILMIY VA AMALIY AHAMIYATI - Abdulhakimova Umidaxon Iqboljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gipperaktiv bolalarni shakllanishida ertakterapiyaning o’rni va korreksiyasi haqida so’z ketadi.