BOLALARNING INTELEKTUAL RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIK QOʻLLAB-QUVVATLASH USULLARI - Matyakubova Maloxat Nurullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarning intellektual rivojlanishida psixologik qo‘llab- quvvatlashning ahamiyati, bilish jarayonlarini rivojlantirish usullari hamda oila va ta’lim muassasasining o‘rni yoritiladi. Shuningdek, bolaning tafakkur, xotira, diqqat va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishga qaratilgan psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi.