BOSHLANGʻICH SINF O’QUVCHILARIDA OʻZLASHTIRISHDAGI MUAMMOLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Cho'tboyeva Mohinur Hamroqulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘zlashtirishdagi muammolarning psixologik sabablari hamda ularni bartaraf etishning samarali usullari yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning bilish jarayonlarini rivojlantirish va motivatsiyani oshirish masalalari tahlil qilinadi.