O’SMIR YOSHDAGI BOLALARNING SALBIY XULQ-ATVOR MUAMMOSI - Mahkamova Dilafruz Muzaffar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi bolalarda salbiy xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari, psixologik omillari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.