XULQ-ATVOR OGʻISHUVLARI: PROFILAKTIKA VA KORREKSIYA - Sharipova Odina Akmal qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada xulq-atvor og‘ishuvlari (deviant xulq)ning psixologik sabablari, ularni erta aniqlash, profilaktika qilish va korreksion ishlarni tashkil etish usullari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.