INSON ONGIDA E’TIBORNING SHAKLLANISH JARAYONI VA UNING NAZARIY TALQINLARI - Yorova Nigora Boymurodovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada inson ongida e’tiborning shakllanish jarayoni, uning psixologik mohiyati hamda turli nazariy yondashuvlar asosida talqin qilinishi yoritiladi. Shuningdek, e’tiborning bilish jarayonlaridagi o‘rni va rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi.