BOLALIK DAVRIDA MUSTAQIL BOʻLISH VA OʻZIGA NISBATAN ISHONCHNI SHAKLLANISHI - Normurodova Mahzuna Asqaraliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalik davrida mustaqillikning shakllanishi, o‘ziga ishonchning rivojlanishi hamda ushbu jarayonga ta’sir etuvchi psixologik va ijtimoiy omillar yoritiladi. Shuningdek, oila va ta’lim muassasasining bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.