TAʼLIM JARAYONIDA PSIXODIAGNOSTIK METODIKALAR TUSHUNCHASI VA ULARNING NAZARIY ASOSLARI - Umirzaqova Munisxon Akramaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada psixodiagnostik metodikalar tushunchasi, ularning psixologik tadqiqotlardagi o‘rni hamda nazariy asoslari yoritiladi. Shuningdek, psixodiagnostik metodlarning turlari, qo‘llanilish jarayoni va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi.