BOLALARDA PSIXOLOGIK TAFAKKUR VA IJODKORLIKNI RIVOJLANISHI - Ramazonova Dildora Majitovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada bolalarda psixologik tafakkur va ijodkorlikning rivojlanish jarayoni, unga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim va tarbiya jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, bolalarning mustaqil fikrlashi, tasavvuri va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.