O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH MASALALARI HAMDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - Ravshanova Dilorom Usmonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish masalalari, kasb tanlash jarayonining psixologik xususiyatlari hamda bu boradagi zamonaviy yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, kasbga yo‘naltirishda psixolog, o‘qituvchi va ota-onalarning o‘rni tahlil qilinadi.