QIZLARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Abdullaeva Rayxan Jaqsiliq qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada qizlarga nisbatan zo‘ravonlikni oldini olishning psixologik masalalari, uning sabablari hamda profilaktik choralari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va jamiyatning bu jarayondagi roli tahlil qilinadi.