EKOLOGIYA VA ATROF MUHITNI HIMOYA QILISH BU HAR BIR INSON HAYOTI, FAOLIYATI, XAVFSIZLIGI UCHUN NECHOG‘LIK MUHIM VA ZARUR - Jo‘rayeva Muyassar Safarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ekologiya va atrof muhitni himoya qilish har bir inson hayoti va faoliyati uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada ekologiyaning ahamiyati, atrof muhitning muhofazasi va insoniyatning bu jarayondagi roli haqida batafsil ma’lumot beriladi.