“WARM DROP” — INFUZION SUYUQLIKLARNI ISITISH QURILMASI - Maxmudov Sanjar Yo‘ldashali o‘g‘li; Yunusova Mohira Rustam qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada infuzion terapiya jarayonida paydo boʻladigan harorat nazorati muammosi va uni hal etishga qaratilgan “Warm Drop” qurilmasi loyihasi ilmiy nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Qurilmaning texnik tuzilishi, ishlash prinsipi, klinik ahamiyati va bozordagi afzalliklari koʻrib chiqiladi. Maqolada mikrokontroller boshqaruviga asoslangan avtomatik harorat nazorati tizimining tibbiy muassasalarda qoʻllanilishi mumkinligi asoslanadi.