BIZNING SEVIMLI MAKTABIMIZ - Boltayev Ibrohimbek; Ollaberganova Nozimaxon; Olimboyeva Nilufar; Aminboyev Behruzbek (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktab hayoti, o‘quvchilarning bilim olish jarayoni, sport musobaqalari va tartib-intizomga rioya qilish haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning kelajakdagi orzu-maqsadlari, Vatanga muhabbati hamda ustozlarga bo‘lgan hurmati yoritilgan. Maqolada bilimli, odobli va Vatan ravnaqiga hissa qo‘shadigan inson bo‘lib ulg‘ayishning ahamiyati keng bayon etiladi.