OILAVIY MUHIT VA BOLALARDA JINOYATCHILIKKA MOYILLIK: PROFILAKTIK CHORALAR - Norboboyev Shaxobiddin Shoymardonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oilaviy muhitning bolalar tarbiyasiga ta’siri, bolalarda jinoyatchilikka moyillikni yuzaga keltiruvchi asosiy omillar hamda ushbu holatlarning oldini olishda O‘zbekiston Respublikasi ichki ishlar organlarining profilaktik faoliyati tahlil qilinadi. Shuningdek, voyaga yetmaganlar o‘rtasida huquqbuzarliklarning oldini olish bo‘yicha profilaktik chora-tadbirlar yoritilgan.