TA’LIM TIZIMIDA SOG‘LOM PSIXOLOGIK MUHITNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - Rafiqova Mohida Sobutxonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ta’lim tizimida sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish omillari, o‘quvchi va o‘qituvchi o‘rtasidagi munosabatlar, maktab jamoasidagi ijtimoiy-psixologik holat hamda ta’lim sifatiga ta’sir etuvchi asosiy psixologik jihatlar yoritilgan. Shuningdek, maktab psixologi, pedagoglar va ota-onalar hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.