TA’LIM TIZIMIDA HAMKORLIKKA ASOSLANGAN O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Pirmatova Nargiza Kenjaboy qizi; Qurbonboyeva Surayyo Toxirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada ta’lim tizimida hamkorlikka asoslangan o‘qitish texnologiyalarining psixologik ahamiyati, o‘quvchilarning ijtimoiy va emotsional rivojlanishiga ta’siri hamda guruhiy faoliyatning o‘quv jarayonidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, hamkorlikda o‘qitish texnologiyalarining motivatsiya, kommunikativ ko‘nikmalar va ijtimoiy moslashuvni rivojlantirishdagi roli tahlil qilingan.