MAKTABDA OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH ISHLARI:MUAMMO VA YECHIMLAR - Sultonova Charos Salimova (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada maktabda o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarining mazmuni, ularning psixologik-pedagogik asoslari hamda bu jarayonda uchraydigan muammolar va ularning yechimlari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari va shaxsiy xususiyatlarini hisobga olgan holda kasb tanlashga yo‘naltirishning ahamiyati tahlil qilingan.