SHAXS TEMPERAMENTINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Norbayeva Risolat Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada shaxs temperamentining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, uning inson faoliyati, muloqoti va jamoadagi munosabatlariga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, temperament turlarining shaxs rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi.