KASB EGALLASH JARAYONIDAGI XAVOTIRLAR VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Buriyeva Sitora Xusniddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘quvchi va talabalarda uchraydigan xavotir holatlari, ularning kelib chiqish sabablari hamda psixologik xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, o‘quv faoliyati davomida yuzaga keladigan qo‘rquv, ishonchsizlik, stress va ruhiy zo‘riqishlarni kamaytirishning samarali psixologik usullari tahlil qilingan. Maqolada pedagog, ota-ona va psixolog hamkorligining ahamiyati hamda sog‘lom psixologik muhit yaratishning o‘quvchi shaxsiga ta’siri haqida fikr yuritilgan.