BADMINTON OLAMIGA BIRINCHI QADAM - А.T.Sаydullаyev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Uch maqola badminton sport turiga endigina qadam qoʻyayotgan yangi boshlovchilar uchun amaliy qoʻllanma yangi boshlovchilar uchun. Maqolada badmintonning texnikasi, oʻyin texnikasi, maydonda toʻgʻrilanish (futtvork) hamda kasalliklarning oldini olish usullari sodda tilda tushuntirilgan. , yangi oʻyinchilar uchun toʻgʻri raketka, kiyim va shatlkok (patli koptok) tanlash boʻyicha muhim tavsiyalar berilgan. Maqoladan koʻzlangan asosiy maqsad — kitobxonda ushbu sport turiga nisbatan yuk tashish va birinchi mashgʻulotlarni tizimli va xavfsiz ishlab chiqarish koʻmaklashishdan iborat.