MAKTABDA O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISHNING INNOVATSION YONDASHUVLARI VA UNING TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDAGI O‘RNI - Albekova Dilnoz Namazovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarni kasbga yo‘naltirishning dolzarb masalalariga bag‘ishlangan. Unda zamonaviy ta’lim tizimida kasb tanlashning o‘ziga xos xususiyatlari, yoshlarning kelajak kasbiy faoliyatidagi muvaffaqiyatini ta’minlashdagi psixologik xizmatning o‘rni tahlil qilingan.