SOG’LOM O’QUVCHILARNING INKLYUZIV TA’LIMGA JALB QILINGAN O’QUVCHILARGA NISBATAN MUNOSABATLARINING PEDAGOGIK TAHLILI - G'oyibnazarova Zohida Egamberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Imkoniyati cheklangan yoki maxsus ehtiyojli bolalar ta’lim tarbiyasi masalasi bugungi kunda davlat siyosati darajasiga ko’tarilmoqda. Tanganing ham ikki tomoni bo’lgani singari inklyuziv ta’limga jalb qilingan o’quvchilarga sog’lom bolalarning fikrlari va his tuyg’ularini o’rganish va ularga maxsus ehtiyojli bolalarga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi.