QIZLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH, ERTA TURMUSH VA ERTA TUG`RUQNI OLDINI OLISH”NI IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - G'anixoʻjayeva Guliruxsor Xakimjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada zamonamizning dolzarb muommosi erta turmush to’g’risida kerakli va muhim fikrlar keltirilgan. Barcha kitobxonlar uchun mo’ljallangan.