BIR XONALI SONLARINI QO‘SHISHDA INTERAKTIV TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Normatova Gavhar (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada «Bir xonali sonlarni qo‘shish» mavzusini o‘rgatishda interfaol metodlarning qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Maqolada interfaol metodlarning samarali usullari va ularni matematik darslarda qanday qo‘llash haqida amaliy tavsiyalar beriladi. Bu metodlar o‘quvchilarning faol ishtirokini ta’minlab, matematik tushunchalarni o‘zlashtirishni samarali qiladi.