NEMIS TILI DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI - Olimjonova Zeboxon Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nemis tili darslarida interaktiv metodlardan foydalanishning pedagogik ahamiyati tahlil qilingan. Xususan, “Aqliy hujum”, “Rollenspiel”, “Case study”, guruhli ishlash va loyiha asosida o‘qitish metodlarining o‘quvchilarning kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini interaktiv metodlar bilan uyg‘unlashtirishning afzalliklari ilmiy manbalar asosida asoslab berilgan.