NEMIS TILI O‘QITISHDA YANGI METOD VA YONDASHUVLAR - Xakimova Maftunaxon Raximjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nemis tilini o‘qitishda qo‘llanilayotgan yangi metod va innovatsion yondashuvlarning mazmuni yoritilgan. Xususan, kommunikativ metod, interaktiv texnologiyalar, loyiha asosida o‘qitish, STEAM elementlari hamda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim jarayonidagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy metodlarning o‘quvchilarning til kompetensiyasini rivojlantirishdagi samaradorligi ilmiy manbalar asosida asoslab berilgan.