SAVOD OʻRGATISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASH - Berdimamatova Fotima (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu tezis savod oʻrgatish jarayonida pedagogik texnologiyalarni qoʻllashning nazariy va amaliy jihatlarini tahlil qiladi. Unda anʼanaviy oʻqitish usullarining cheklovlari va zamonaviy pedagogik texnologiyalarning oʻquvchilarning mantiqiy fikrlashini, ogʻzaki va yozma nutqini rivojlantirishdagi ahamiyati koʻrib chiqiladi.