MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA DIREKTOR O‘RINBOSARINING TA’LIM JARAYONINI MUVOFIQLASHTIRISHDAGI BOSHQARUV MEXANIZMLARI - Shaminova Nargiza Nizamiddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimida direktor o‘rinbosarining ta’lim jarayonini muvofiqlashtirishdagi boshqaruv faoliyati, innovatsion yondashuvlar hamda ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni yoritilgan.