IJTIMOIY TARMOQLARNING O‘SMIRLAR HAYOTIDAGI O‘RNI - Shoqulova Nozima Sharofovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘smirlar hayotidagi o‘rni va ularning psixologik, ijtimoiy hamda ma’naviy rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Ijtimoiy tarmoqlarning foydali jihatlari bilan bir qatorda salbiy ta’sirlari ham tahlil qilingan. Shuningdek, o‘smirlarda internet madaniyatini shakllantirish va ularni virtual muhitdagi xavflardan himoya qilish masalalari haqida fikr yuritilgan.