OʻQUVCHILARDA AGRESSIYANI YUZAGA KELISHI VA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Narziyeva Durdona Sheramonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘quvchilarda agressiv xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari va uni bartaraf etishning psixologik usullari yoritilgan. Agressiyaning oilaviy, ijtimoiy va shaxsiy omillari tahlil qilinib, ta’lim jarayonida uni kamaytirish bo‘yicha samarali psixologik yondashuvlar ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, maktab psixologi, o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorlikdagi faoliyatining ahamiyati ta’kidlangan.