O‘SMIR YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Odiljonova Sadoqat Abdulloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smir yoshidagi o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, ularning emotsional, ijtimoiy va intellektual rivojlanish jarayonlari yoritilgan. O‘smirlik davrida yuz beradigan psixologik o‘zgarishlar, xulq-atvor va muloqotdagi o‘ziga xos jihatlar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘smirlarni to‘g‘ri tarbiyalashda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.