O’SMIRLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Sodiqova Mahliyo Muhammadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik, emotsional va ijtimoiy muammolar hamda ular bilan ishlashning samarali psixologik yechimlari yoritilgan. O‘smirlik davridagi ruhiy o‘zgarishlar, xulq-atvor muammolari va muloqotdagi qiyinchiliklar tahlil qilinib, ularni bartaraf etishda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.