MAKTABDA IQTIDORLI O`QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI PSIXOLOGIK USULLARI - Karimovna Sora To'xtayeva (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTASIYA Mazkur maqolada maktabda iqtidorli o‘quvchilar bilan ishlashning samarali psixologik usullari yoritilgan. Iqtidorli o‘quvchilarning psixologik xususiyatlari, ularning qobiliyatini rivojlantirish omillari hamda individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik qo‘llab-quvvatlash va zamonaviy pedagogik metodlarning o‘rni haqida fikr yuritilgan.