INTERNET XIZMAT TURLARI VA ULARNING RIVOJLANIB BORISH TENDENSIYALARI - Rajaboyev Shahboz Shodi o'g'li; Uzaqov Og’abek (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada internet xizmat turlarining zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, ularning asosiy ko‘rinishlari va rivojlanib borish tendensiyalari keng yoritilgan. Internet xizmatlarining ta’lim, biznes, kommunikatsiya, tibbiyot, davlat boshqaruvi va iqtisodiyotdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy internet texnologiyalarining rivojlanishi natijasida yuzaga kelayotgan yangi imkoniyatlar, raqamli xizmatlar hamda istiqbolli yo‘nalishlar haqida batafsil ma’lumot berilgan.