KASBIY PEDAGOGIKANING ZAMONAVIY MUAMMOLARI - Soyibjonova Xanifaxon; O.Xaydarov (TADQIQOTLAR, 2026)
Talaba Soyibjonova Xanifaxon tomonidan “Kasbiy pedagogikaning zamonaviy muammolari” mavzusida bajarilgan kurs ishi dolzarb, nazariy va amaliy ahamiyatga ega bo‘lgan mavzulardan biriga bag‘ishlangan. Mazkur ishda kasbiy pedagogikaning bugungi kundagi o‘rni, rivojlanish tendensiyalari hamda mavjud muammolari tizimli ravishda yoritilgan.